MACAM2! Pemandu Dapat Tengok Video Porn Free di Persimpangan Lampu Isyarat..Mesti Ramai Berhenti

MACAM2! Pemandu Dapat Tengok Video Porn Free di Persimpangan Lampu Isyarat..Mesti Ramai Berhenti

Video-video porn ni tak bagus untuk ditonton dan banyak juga negara yang dah haramkan video tak senonoh ni. Tapi kalau ada yang tah macam mana dapat jugak tengok tu, lantak korang lah kan. Asalkan jangan nak pi tayang pulak kat orang lain.

Tapi baru-baru ni, selamba je video porn ditayangkan di jalan raya kat papan iklan digital. Menurut Cari, pemandu yang menggunakan jalan Makati Avenue, Filipina free-free je dapat tengok tayangan porn.

Sumber: Digg

Papan iklan tu pulak ada dekat persimpangan lampu isyarat. So, mestilah ramai yang nampak sebab kereta berhenti masa lampu merah. Siapalah yang buat kerja ni..

Menurut Inquirerseorang pemandu yang ada masa insiden berlaku rakam kejadian tu and dah share kat FB dia. Ramai yang terperanjat sebab benda camni boleh jadi. Tayang kat public pulak tu!

Sumber: Digg

Dalam video porn tu memang terang-terangan tunjuk perempuan and lelaki tengah buat benda tu. Tak taulah ada budak ke tak masa tu kan. Kalau ada, parah!

So, pemandu yang dah tercengang tengok porn ditayangkan kat papan iklan digital tu terus buat laporan. Laporan sampai terus dekat Datuk Bandar Makati pulak tu. Mayor Abby Binay, dapat tau, apa lagi, terus dia call pemilik papan iklan tu and suruh hentikan dan padamkan papan iklan tu.

Sumber: Digg

Nasib baiklah operator papan iklan tu ikut cakap dan serta merta tutup benda tu.So sekarang ni, Mayor Binay dah arahkan siasatan dibuat untuk cari macam mana benda ni boleh jadi.

“Kita akan melihat jika pemilik papan iklan tu, Globaltronics atau pekerjanya bertanggungjawab terhadap kejadian berkenaan”

Then, sementara nak tunggu result dari siasatan, Mayor Binay dah arahkan papan iklan tu ditutup je. Jangan tayang apa-apa sebab dia takut insiden yang sama jadi.

Sumber: Inquirer

Bahayanya lah…

sumber lobakmerah