Inilah Dia Doorgift Perkahwinan Fazura dan Fattah Amin Yang Meletup Yang Telah Dikongsi Oleh Datuk Aznil

Inilah Dia Doorgift Perkahwinan Fazura dan Fattah Amin Yang Meletup Yang Telah Dikongsi Oleh Datuk Aznil

 

Perkahwinan Fattah Amin dan Fazura nampaknya sudah selamat berjalan dengan jayanya. Wah waaah.. Ramai yang puji cakap perkahwinan mereka sangatlah cantik. Banyak sentuhan loving dan unsur romantis pada malam tersebut. Rata-rata ramai yang puji Fattah nampak kacak dan Fazura pula menawan bagaikan tuan puteri pada malam itu.

Pelamin,kek dan suasana majlis kahwin sudah pun di lihat ramai netizen. Kini peminat mereka teringin nak tengok apalah dia doorgift yang di berikan oleh pasangan pengantin meletup Fazura dan Fattah Amin pada hadirin mereka. Pada malam itu, di khabarkan yang datang adalah rakan-rakan artis,vip dan pihak media.

Dalam ramai-ramai artis dan tetamu, Datuk Aznil telah sudi untuk berkongsi rakaman video tentang doorgift perkahwinan Fattah dan Fazura.

Nampak macam comel kotak doorgift dorang.Dalam kotak tu menurut Datuk Aznil ada frame gambar sekali dengan gambar mereka yang romantis. Ada juga sebiji kek berbentuk love dan huruf FF mewakili nama mereka suami isteri.

Korang boleh tengok sendiri rakamannya dalam video ini.

Netizen ucap terima kasih dekat Datuk Aznil sebab sudi share video nie. Majlis perkahwinan untuk para peminat di khabarkan akan di lakukan bulan Mac ini.Mesti ramai giler peminat Fattah dan Fazura yang datang nanti kan?

Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut

[VIDEO] “Laju Je Fattah Dengan Fazura Turun Dari Pelamin Tak Hirau Gaun Tersangkut Sebab Nak Sambut Opah”-Sweet Moment Fattzrura Dan Opah Sentuh Hati Netizen

Sudah berlangsung dengan meriahnya persandingan dua merpati sejoli iaitu Fattah dan juga Fazura baru-baru ini.Memang romantis habis orang cakap mereka punya perkahwinan dan tema majlis itu sungguh mengasyikkan seperti berada di alam kayangan. Mereka berdua di lihat sama cantik dan sama padan ketika berada di pelaminan bersama.

Majlis itu di hadiri oleh pihak media, rakan-rakan dan juga keluarga dari kedua-dua belah pihak malah tetamu VVIP juga turut di jemput bersama.

Macam biasa, bila lepas makan-makan, maka akan ada sesi tetamu datang naik ke pelamin untuk ucap tahniah dan bersalaman dengan para pengantin di samping mengambil gambar kenangan. Memang sangat ramai artis popular post gambar mereka bergambar dengan pengantin hot nie di Instagram masing-masing.

Namun ada satu detik indah berjaya di rakam dan menarik perhatian ramai netizen. Kata netizen, ini adalah saat full of love antara Fattzura dan juga Opah. Ketika mereka sibuk melayan hadirin di pelamin, mereka berdua cepat-cepat turun ke bawah untuk mendapatkan Opah yang berada di atas kerusi roda walaupun gaun Fazura yang panjang itu di katakan tersangkut-sangkut ketika nak turun.

Saat manis itu di rakam dan di kongsi oleh keluarga mereka sendiri(Mak Teh). Opah di katakan sebak melihat cucunya bernikah dan bahagia dengan hidupnya membuatkan dia menangis haru. Ketika itu Fazura cuba memujuk Opah sambil memegang tangan serta merangkul wajahnya. Setelah itu Fattah juga di lihat bercaka-cakap dengan Opah dan barulah Opah nampak tersenyum.

Mungkin Opah merasa hiba dan sebak kerana dapat melihat detik indah itu walaupun dia hanya mampu duduk atas kerusi roda. Netizen ramai yang tersentuh hati dengan saat indah dan bahagia ini.Mereka memuji-muji Fazura yang di lihat tersangatlah loving dan rendah diri dan menurut netizen,Fattah telah memilih individu yang tepat untuk di jadikan isteri.

Selamat melangsungkan perkahwinan pada November lalu, pasangan merpati dua sejoli Fattah Amin dan Fazura memilih tarikh 25 Februari untuk majlis resepsi mereka. Majlis yang diadakan di Mandarin Oriental Kuala Lumpur ini dihadiri keluarga, kenalan rapat dan rakan artis.

Memilih konsep ‘Fairy Tale’, Fattzura kelihatan sangat kacak dan cantik sekali! Rasa macam berada di kayangan. Jom admin belanja foto menarik sekitar majlis resepsi mereka. Meriah!
Cantiknya Fazura!

Sama cantik sama padan