13 Gambar Epik Ditangkap Secara Tidak Sengaja. Yang number 12 tu COOL GILER!!

13 Gambar Epik Ditangkap Secara Tidak Sengaja. Yang number 12 tu COOL GILER!!

1. Anjing ini bukan terapung didalam belon

Anjing ini bukan terapung didalam belon
Nak tangkap gambar buih belon, tetapi tertangkap gambar anjing didalam buih belon. Macam mana boleh berlaku?

 

2. Ini bukan lelaki rama-rama


Ini bukan lelaki rama-rama
Nampak seperti lelaki dengan sayap rama-rama. Bila jurugambar nak tangkap gambar mural rama-rama, tapi tak perasan ada orang lalu.

 

3. Ini bukan kapal laut terbang seperti didalam cerita ‘Pan’


Ini bukan kapal laut terbang seperti didalam cerita ‘Pan’
Nampak seperti kapal laut terbang di udara , tapi sebenarnya ini adalah gambar menara yang terselindung disebalik kelopak awan.

 

4. Bulan diatas menara


Bulan diatas menara
Gambar ini nampak seperti bulan duduk diatas menara.

 

5. Ghost Rider


Ghost Rider
Corak pada api ini nampak seperti kepala hantu didalam cerita ‘Ghost Rider’. Huh!

 

6. Burung ini bukan sebahagian dari pertunjukkan kapal terbang

Burung ini bukan sebahagian dari pertunjukkan kapal terbang
Pandai burung ni masuk frame, kena pada tempat dan masa pula tu.

 

7. Anjing bertanduk rusa


Anjing bertanduk rusa
Pokok dibelakang anjing ini buat ia nampak seperti mempunyai sepasang tanduk rusa.

 

8. Ini bukan lelaki berkepala burung hantu


Ini bukan lelaki berkepala burung hantu
Perempuan ini berkahwin dengan lelaki atau burung hantu?

 

9. Layar kapal berbentuk bulan


Layar kapal berbentuk bulan
Bulan sabit ini nampak seperti bentuk layar kapal

 

10. Lelaki dengan tangan panjang


Lelaki dengan tangan panjang
Huh! Nampak pelik, kami pun tak tahu sama ada ini kesilapan angle kamera atau hasil manipulasi photoshop. Anda rasa?

 

11. Kucing selfie


Kucing selfie
Tau apa yang pelik? telinga kucing tu, maksud kami corak dia, nampak seperti rambut lelaki tu. Tengok betul-betul.

 

12. Menari di atas air


Menari di atas air
Breakdance di atas air? Tak! Ini gambar sebelum lelaki ini basah lecun

 

13. Ini bukan gambar lelaki berkepala kuda


Ini bukan gambar lelaki berkepala kuda
Ini bukan gambar lelaki berkepala kuda, tetapi gambar kuda dan tuannya. Di antara no 1 hingga 13, yang mana anda rasa paling kelakar? Kami undi gambar no.8